Scootmobiel rijden, samen met KBO Vught

Ja scootmobielers, ons scootmobiel seizoen begint weer op 14 mei en we gaan bijna elke 14 dagen een tocht maken.
We gaan ook dit jaar weer mooie ritten rijden en onderweg genieten van de mooie uitzichten en vergezichten die we tegen komen.
De mensen die al mee rijden met ons, doen dat nog steeds met veel enthousiasme en plezier . Het is dan ook erg gezellig zo met een klein groepje.
Meestal zijn we met 4 á 5 rijders en een voor en achter rijder met de fiets, dit voor de veiligheid.
Er kan dus altijd iemand bij je achterblijven, mocht je met pech komen te staan.
Je komt echt op plaatsen in Vught en omliggende gemeenten, waar je normaal in je eentje niet zo gauw komt.
Het enige wat wij nog wensen, is nog meer gezellige mensen die met ons mee gaan rijden, je hoeft hiervoor echt geen lid van de KBO te zijn.
Iedereen die kan, mag gewoon mee, zolang je maar 12 km. of meer kunt rijden, want dat is echt de minimum snelheid en we doen het zo wie zo rustig aan.
De afstanden zijn van 15, tot hooguit 25 km. en zijn dus met een vol geladen accu voor iedereen goed te doen.
De kosten zijn € 3,00 p.p. en daarvoor krijgt u voor vertrek, koffie of thee met iets lekkers en bij terugkomst, koffie, thee of iets fris.
U mag zelf uw lunchpakket meenemen, want we gaan onze meegebrachte lunch opeten bij een horeca gelegenheid, waar dat is toegestaan en dat gaat 9 van de 10 keer goed.
De consumpties die u daar gebruikt, zijn wél voor eigen rekening. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht in “Ons Home” aan de Esschestraat 18 A in Vught en we vertrekken om 11.00 uur.
Rond 14.00 uur zijn we weer terug in “Ons Home” en praten we nog wat na over de tocht die we hebben gemaakt.
Doe dus niet alleen ons, maar ook jezelf een plezier en ga gewoon een keer mee, probeer het een keer uit. Proberen kost niks, zei mijn moeder altijd en gelijk had ze. Als je nog meer wilt weten, ik ben Joke Lexmond en te bereiken onder nummer; 06-49038173 en hopelijk tot ziens.

Scootmobieltochten in 2019

  • Mei 14 en 28

  • Juni 11

  • Juli 2 en 16 en 30

  • Augustus 13 en 27

  • September 10 en 24

  • Oktober 1 Rijden we de laatste tocht.